Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve
Objavljeno dne 14.09.2018

Prvo septembrsko sredo pred 10 leti smo v lekarne prvič razposlali FarmaInfo, strokovno glasilo, namenjeno magistrom
farmacije in farmacevtskim tehnikom v lekarnah.

Objavljeno dne 09.08.2018

Veletrgovci z zdravili z najmodernejšo informacijsko tehnologijo in infrastrukturo, s katero ustvarjamo kvalitetne in učinkovite storitve ter ohranjamo standarde kakovosti, zagotavljamo varnost in učinkovitost zdravil v oskrbni verigi na poti od proizvajalca do bolnika.

Objavljeno dne 01.08.2018

Veletrgovine s svojimi storitvami razbremenjujemo lekarniške farmacevte in pomagamo pri optimizaciji dela v lekarnah. Tako lekarniškim farmacevtom ostane več časa za izdajo zdravil in svetovanje bolnikom.

Objavljeno dne 11.06.2018

Veletrgovci z namenom zanesljive oskrbe trga z zdravili v povprečju financiramo zaloge zdravil za več kot 30 dni. To je pomembno tudi iz kliničnega vidika, saj je zdravilo še nekaj časa na voljo tudi, če pride do motene oskrbe s strani proizvajalca.

Objavljeno dne 15.05.2018

Ob izidu monografije Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem smo se pogovarjali z avtorico, prof. dr. Zvonko Zupanič Slavec, dr. med., z Inštituta za zgodovino medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Objavljeno dne 24.04.2018

V skladu s Splošno uredbo (EU) 2016/679 o varstvu podatkov (GDPR) je družba Kemofarmacija d.d. imenovala pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov.
 

Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin