Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve
Objavljeno dne 15.05.2018

Ob izidu monografije Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem smo se pogovarjali z avtorico, prof. dr. Zvonko Zupanič Slavec, dr. med., z Inštituta za zgodovino medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Objavljeno dne 24.04.2018

V skladu s Splošno uredbo (EU) 2016/679 o varstvu podatkov (GDPR) je družba Kemofarmacija d.d. imenovala pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov.
 

Objavljeno dne 17.04.2018

V letošnjem aprilu spletni izobraževalni portal FarmaPro, www.farmapro.si že peto leto prinaša kvalitetne, uporabne in aktualne strokovne  vsebine, še posebej primerneza pomoč pri svetovanju v lekarni. Stalna nadgradnja strokovnega znanja vodi v še aktivnejše in kvalitetnejše svetovanje
v lekarni ter s tem dosego boljšega terapevtskega izida bolnika.

Objavljeno dne 14.03.2018

Pomembna naloga veletrgovcev v oskrbni verigi z zdravili je tudi zmanjševanje števila transakcij do lekarn. Si predstavljate,
da bi vseh več kot 100 farmacevtskih podjetij samo vozilo svoja zdravila v lekarno?

Objavljeno dne 23.02.2018

Pri veletrgovcu z zdravili lahko zunanje in bolnišnične lekarne naročijo praktično vsa zdravila, ki jih slovenski bolniki potrebujejo. In to lahko naredijo v enem naročilu, kar zagotovo optimizira nabavni proces.

Objavljeno dne 07.02.2018

V letu 2017 je celoten trg zdravil v Sloveniji znašal 634,2 milijona evrov (4,8 % rast). Trg zdravil v kanalu bolnic je znašal 148,3 milijona evrov (3,9 % rast), v kanalu lekarn pa 481,8 milijonov evrov. V primerjavi z lanskim letom je trg v kanalu lekarn zrasel za 5,1 %.
 

Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin