Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve
Objavljeno dne 13.06.2016

V Kemofarmaciji smo, kot del skupine Celesio in širše družbe McKesson, prevzeli skupne vrednote ICARE ter nov Kodeks ravnanja.
 

Objavljeno dne 27.05.2016

Portal za spletna izobraževanja FarmaPro, namenjen zdravnikom in farmacevtom, praznuje 3. obletnico delovanja.
Registriranih je več kot 2.300 FarmaProjevcev. 143 FarmaPro ekspertov je v letu 2015 uspešno opravilo vsaj 90 % vseh izobraževanj.

 

Objavljeno dne 26.04.2016

Da so zdravila v lekarni na voljo, ko so nujno in hitro potrebna, je zasluga veletrgovcev z zdravili. Ste to vedeli? Verjetno ne. Zagotovo pa ste že kdaj pred lekarnami videli manjša bela dostavna vozila z napisom Nujna dostava zdravil. To smo veletrgovci z zdravili.


 

Objavljeno dne 04.04.2016

Aleš Lampret, vodja logistike v Kemofarmaciji, se je uvrstil v med prve tri finaliste izbora za nagrado »Professional of the year«, ki jo podeljuje Evropsko logistično združenje (ELA). 

Objavljeno dne 08.03.2016

Letošnji svetovni dan ledvic, ki ga je podprla tudi Kemofarmacija, je posvečen zdravju ledvic pri otrocih. Glavnina aktivnosti bo potekala v četrtek, 10. marca, ko bodo številni prostovoljci in zdravstveno osebje na informativnih stojnicah po vsej Sloveniji delili gradivo, merili krvni tlak in krvni sladkor.

 

Objavljeno dne 12.02.2016

Kar 83,2 % vseh izdanih zdravil v lekarni je v vrednosti do 10 evrov. Vrednostno pa to predstavlja le 30,4 % celotnega trga zdravil na recept v lekarnah (razred I–III).
So zdravila res (pre)draga, če je veleprodajna cena mesečne terapije za več kot 80 % zdravil pod 10 evrov?

Poglejte video prispevek Alenke Rutar Pariš, vodje marketinga v Kemofarmaciji.


 

Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin