Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve
Objavljeno dne 29.12.2015

Prodajna ekipa Kemofarmacije je tista, ki je celo leto vsak dan ali celo večkrat na dan v stiku z lekarnami, največkrat prek telefona.

 

Objavljeno dne 30.11.2015

Kemofarmacija je tudi letos sredstva, namenjena novoletnemu obdarovanju, namenila za podporo projekta Botrstvo v Sloveniji.

 

Objavljeno dne 09.11.2015

Pogovarjali smo se z Alešem Lampretom, vodjem logistike, ki je v začetku leta prejel naziv Logist leta 2014. Kot pravi Aleš, ta naziv potrjuje, da ima Kemofarmacija organizirano in vodeno logistiko na visoki ravni in jo stalno izpopolnjuje.

Objavljeno dne 22.10.2015

Vsako zdravilo, ki se financira iz javnih sredstev, mora pred prihodom na slovenski trg pridobiti regulirano ceno. Plačnik, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) ima možnosti še dodatno nižati cene zdravil.

Objavljeno dne 13.10.2015

Septembra pred sedmimi leti je izšla prva številka glasila FarmaInfo. Od takrat so ga lekarne prejeli že 77-krat. Za kupce Kemofarmacije je FarmaInfo na začetku predstavljal nov način pridobivanja informacij, za dobavitelje pa dodaten kanal komunikacije do lekarn.

Objavljeno dne 11.09.2015

Področje cen zdravil je v Sloveniji urejeno z Zakonom o zdravilih (Zzdr-2, Uradni list RS, št. 17/14) in s Pravilnikom o določanju cen zdravil za uporabo v humani medicine (Uradni list RS, št. 32/15). Oblikovanje cen zdravil je v pristojnosti Javne agencije za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP).

Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin