Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve
Objavljeno dne 07.09.2016

Letošnji september glasilo FarmaInfo praznuje 8. rojstni dan. V tem času smo objavili precej uporabnih tem, sodelovali smo s številnimi strokovnjaki in napletli poslovne vezi z mnogimi dobavitelji. Vse to s ciljem oblikovati glasilo po meri naših kupcev, lekarniških farmacevtov.

Objavljeno dne 06.07.2016

Ste zdravi? Mogoče se vam zdi to čudno vprašanje, ampak biti zdrav je več kot le, da nisi bolan. Močna vpetost v socialno mrežo igra pomembno vlogo pri tem, ali se počutimo zdravi.
 

Objavljeno dne 13.06.2016

V Kemofarmaciji smo, kot del skupine Celesio in širše družbe McKesson, prevzeli skupne vrednote ICARE ter nov Kodeks ravnanja.
 

Objavljeno dne 27.05.2016

Portal za spletna izobraževanja FarmaPro, namenjen zdravnikom in farmacevtom, praznuje 3. obletnico delovanja.
Registriranih je več kot 2.300 FarmaProjevcev. 143 FarmaPro ekspertov je v letu 2015 uspešno opravilo vsaj 90 % vseh izobraževanj.

 

Objavljeno dne 26.04.2016

Da so zdravila v lekarni na voljo, ko so nujno in hitro potrebna, je zasluga veletrgovcev z zdravili. Ste to vedeli? Verjetno ne. Zagotovo pa ste že kdaj pred lekarnami videli manjša bela dostavna vozila z napisom Nujna dostava zdravil. To smo veletrgovci z zdravili.


 

Objavljeno dne 04.04.2016

Aleš Lampret, vodja logistike v Kemofarmaciji, se je uvrstil v med prve tri finaliste izbora za nagrado »Professional of the year«, ki jo podeljuje Evropsko logistično združenje (ELA). 

Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin