Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve

Vrednote ICARE in Kodeks ravnanja

Objavil/a Katarina Urbančič Zupančič, 13.06.2016

V Kemofarmaciji smo, kot del skupine Celesio in širše družbe McKesson, prevzeli skupne vrednote ICARE ter nov Kodeks ravnanja.


Skupina Celesio ima več kot 38.000 zaposlenih, ki delajo v 13 državah in govorijo 11 različnih jezikov. Kljub geografski in kulturni raznolikosti nas povezuje eno – to so skupne vrednote ICARE.


Skupne vrednote ICARE vplivajo na način našega poslovanja, tako znotraj kot izven podjetja. Ustvarjajo občutek pripadnosti in strasti do vsega, kar delamo vsak dan. Oblikujejo kulturo našega podjetja, so temelj našega dela in se odražajo v naših razmišljanjih, odločitvah in dejanjih.
 

Na skupnih načelih ICARE temelji tudi naš nov Kodeks ravnanja, ki je skupen vsem organizacijam znotraj skupine Celesio. Kodeks ravnanja vsebuje pomembne smernice za medsebojne odnose, odnose s kupci in poslovnimi partnerji, ki jih moramo poznati in upoštevati vsi zaposleni. Naš dolgoročni uspeh temelji na upoštevanju najvišjih etičnih standardov pri vsem, kar počnemo, ter povsod, kjer poslujemo.


Kodeks ravnanja

Naš cilj je dobro poslovanje z našimi kupci in omogočanje boljšega zdravja bolnikom. Skupaj z našimi partnerji skrbimo, da bolnik prejme zdravilo, ki ga potrebuje, in takrat, ko ga potrebuje. Pri uresničevanju tega cilja so nam v pomoč vrednote ICARE in Kodeks ravnanja ter poslovanje s partnerji, ki spoštujejo podobne vrednote.


 


katarina.urbancic-zupancic@kemofarmacija.si

 

Nazaj na seznam
Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin