Na spletnih straneh Kemofarmacija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.

Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.

Več informacij in nastavitve

Kemofarmacija podpira projekt Veriga dobrih ljudi

Objavil/a Katarina Urbančič Zupančič, 18.01.2019

Držimo skupaj z družinami v stiski.

Kot veletrgovina za oskrbo zdravstva smo več kot 70 let pomemben člen v oskrbni verigi zdravil. Skupaj z našimi kupci in dobavitelji pomagamo ljudem na njihovi poti do zdravja in boljše kakovosti življenja. In temu sledimo tudi z našimi družbenoodgovornimi aktivnostmi. Letos smo se pridružili projektu, ki bo stkal najmočnejšo verigo v boju proti revščini doslej – Verigo dobrih ljudi. Projektu smo namenili sredstva, namenjena obdarovanju.

Po zadnjih podatkih živi v Sloveniji pod pragom revščine kar 268.000 oseb. Pot iz revščine ni enostavna, a je s povezovanjem in celostno pomočjo vsekakor mogoča. Zato projekt Veriga dobrih ljudi povezuje posameznike in organizacije v boju proti revščini. Projekt je usmerjen v pomoč družinam z mladoletnimi otroki, ki se znajdejo v stiski. Pri reševanju nastale situacije jim pomagajo s celostnim programom pomoči, ki so ga razvili na Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje skozi dolgoletno sodelovanje z družinami. Poleg finančne in materialne pomoči, poskrbijo tudi za pomoč pri reševanju birokratskih ovir, psihosocialno pomoč ter pomoč pri krepitvi funkcionalnosti in razvoju kompetenc. Cilj skupnega sodelovanja je vedno, da družina reši težave in se uspešno postavi na svoje noge.www.dobri-ljudje.si

Nazaj na seznam
Ali ste vedeli?

Kdo smo

Veletrgovec z najširšo ponudbo zdravil.

Veletrgovec, ki s svojimi storitvami kupcem ponuja najboljše rešitve - distribucija, informacije, svetovanje, poslovanje.

Veletrgovec, ki z zdravili in medicinskimi pripomočki pokriva vso Slovenijo.

Kemofarmacija v številkah

več kot 160 zaposlenih

več kot 15.000 izdelkov na zalogi, neomejeno po naročilu

več kot 400 dobaviteljev

več kot 1.000 kupcev: vse javne in bolnišnične lekarne, večina zdravstvenih centrov, veterinarjev in specializiranih trgovin